Filozofie

Societatea noastra, fondata in Köln īn 1949 , la īnceput a activat ca un instrument clasic de comercializare, a evoluat de-a lungul anilor īntr-un furnizor de servicii complete de achizitii individuale si concepte integrate de livrare. Lingemann GmbH, incluzand o gama de produse de aproximativ patru milioane de articole si cifra de afaceri pe anul 2006 de 32 milioane de euro, (peste 37 milioane de euro in 2007), ofera un pachet complet de servicii in toata Europa: de la consultanta pana la livrarea pe banda de productie. Accent deosebit se pune pe solutii adaptate de tip „LINGEMANN”, partial sau complet integrat. Oferta noastra cuprinde servicii din gamele: consultanta, livrari directe, solutii Shop-in-Shop, stocuri in consignatie la dispozitia beneficiarului precum si implementarea solutiilor de achizitie electronica.

Termenul de "Management pentru C-parti" (C-Teile-Management) este larg raspāndita. Noi īntelegem mai mult decāt simpla livrare de produse dintr-unul sau mai multe cataloage standard. Moda Rene este ca politicile de achizitii sa ia īn considerare īntregul lant de aprovizionare si sa solicite furnizorului un grad ridicat de adaptare la nevoile individuale ale clientului.

De 40 de ani, Lingemann GmbH este membru al Asociatiei de Comert celei mai mari din Europa (E / D / E) si din anul 1994, este, certificat DIN EN ISO 9001:2000 pentru comert si sisteme de achizitie.