e-Business

Profilul de baza a firmei noastre este comertul. Cu toate acestea, doar rareori reducerea preturilor de achizitie duce si la scaderea costurilor.


Un Sondaj al Asociatiei Federale a Materialelor de Management, Aprovizionare si Logistica, a aratat foarte clar ca e-comertul scade costurile de aprovizionare cu 15 pana la 30 de procente.

In afara de faptul ca avem ofertele prelucrate electronic pentru majoritatea furnizorilor de materiale, noi oferim partenerilor nostri solutii in formatul dorit.

Avantajele sunt evidente

  • pot fi transmise direct ,
  • poate servi mai multi clienti
  • include protocoale de acces si aprobare
  • administrarea bugetului este posibila
  • ample analize statistice etc

Aceasta solutie este o aplicatie web instalata la un provider de servicii de internet gata pentru utilizare fara a mai fi necesara instalarea acesteia.

Punct de plecare este īntrebarea ceea ce poate fi atins, apoi un echilibru īntre "atractive" cataloage si de acoperire a procedurii de volum si practic pentru utilizator. Organismul de lantul de aprovizionare si, īn special structura de e-procurement solutie trebuie īn primul rānd de nevoile clientilor. Īn experienta noastra, simpla utilizare a software-ului pentru achizitiile electronice de rar pentru a dorit obiectiv. Este indispensabila de adaptare a organizatiei.

Daca doriti sa faceti o īncercare gratuita va rugam sa ne contactati la info@lingemann.ro .